Hírek

Joao Janeiro irányítja a DAC csapatát

Hivatalossá vált a DAC új vezetőedzőjének kiléte, a dunaszerdahelyi csapat irányítását a portugál Joao Janeiro veszi át. Írja a sportolunk.sk 

Talán csak az teszi keserűvé valamennyire keserűvé a szurkolók szája ízét, hogy a legutóbbi sajtótájékoztatón még csak nem is hallott állítólag a DAC ról a portugál tréner. Reméljük hamar feledteti ezt a rosszul sikerült nyilatkozatot és jó játékot új lendületet visz Felvidékre

A 40 éves tréner az új idényt előtt lett a Kisvárda vezetőedzője, és csapatával kiváló eredményeket ért el. A Kisvárda jelenleg az OTP Bank liga 3. helyét foglalja el, korábban még az első helyen is állt.

„Nagyon büszke vagyok, hogy egy DAC-szintű klub érdeklődik irántam. A dunaszerdahelyi egy jól szervezett klub, ami azzal a reménnyel tölt el, hogy ez egy sikeres együttműködés lesz. Boldog vagyok, hogy eredményesen zárultak a tárgyalások, és alig várom, hogy munkába állhassak az új csapatomnál. Egy labdarúgó klub jó működéséhez elengedhetetlen, hogy mindenki egy irányba tartson. Mindenki egyformán fontos ahhoz, hogy elérjük a céljanikat” – nyilatkozta a klub honlapjának a DAC új vezetőedzője, aki 2018 és 2020 között a Szeged csapatát irányította.

A DAC az elmaradó eredmények miatt egy napja menesztette Németh Antal vezetőedzőt. A 47 éves tréner 2020 júliusában érkezett Dunaszerdahelyre, először Bernd Storck segédedzőjeként dolgozott a klubnál. 2021 áprilisában lett a csapat vezetőedzője, majd a nyáron egy éves szerződést kötött a klubvezetőkkel. A DAC csapatát 23 mérkőzésen irányította.

Ajánlott Cikkek