Hírek

Joe Biden: kognitív teszt és népszerűségvesztés

Úgy tűnik, van abban valami sorsszerűség, hogy a hazájukban bukdácsoló nyugati politikusok a külpolitikába menekülnek, és ott próbálnak valamit alkotni. Ennek pedig egyenes útja, ha Oroszországgal és/vagy Kínával akasztják össze bajszukat. Ez Boris Johnson és Joe Biden esetében is így van, de minél inkább a külpolitikára koncentrálnak, annál inkább talajt vesztenek otthon. Joe Bident most egy kognitív teszt kitöltésére szólítják fel!

Borítóképen: Joe Biden, az Egyesült Államok volt alelnöke a támogatóival beszélget az iowai Des Moines-i elnökválasztási kampányirodájában (forrás: https://flickr.com/photos/22007612@N05/49385189948 via commons.wikimedia.org, szerző: Gage Skidmore, licenc: CC BY-SA 2.0)

Ronny Jackson texasi republikánus képviselő kognitív teszt kitöltését kéri Joe Biden amerikai elnöktől, olyat, amit korábban Donald Trump is kitöltött.

Kognitív képességtesztek

A kognitív képességet vagy az általános mentális képességet (General Mental Ability (GMA)) leginkább a személyiségértékeléssel együtt használják. A kognitív értékelések felmérhetik az általános mentális képességet, a logikai érvelést, az analitikai készségeket, az absztrakt érvelést, a numerikus képességeket, a verbális képességeket, a vizualizációs képességeket, a döntéshozatalt és az ítéletet, a feldolgozási sebességet, a tanulás sebességét és képességét stb.

forrás: hu.asystems.as

Ronny Jackson korábban a Fehér Ház orvosa volt, és már korábban, még 2021-ben kérte először egy ilyen teszt kitöltését Joe Biden-től. Miután a Fehér Házban tizennégy éven keresztül látta el orvosi feladatait, tisztában van azzal, hogy milyen szellemi-fizikai igénybevételt jelent az elnöki tisztség.

„A Fehér Házban dolgoztam a Bush-adminisztráció, az Obama-adminisztráció és a Trump-adminisztráció idején. 14 évig dolgoztam a Fehér Ház orvosaként. Pontosan tudom, milyen szellemi és fizikai igénybevételt jelent ez a munka, és úgy vélem, ország-világ számára egyértelmű és világos, hogy Biden elnök jelenleg nincs olyan szellemi állapotban, hogy ellássa a munkáját. Egyre rosszabb és rosszabb bőrben van.”

Ronny Jackson állítása szerint tehát az elnök hanyatlóban van, márpedig a világ legnagyobb gazdaságát és hadseregét magának tudó ország vezetését veszélyes egy olyan személyre bízni, aki nem képes ellátni feladatát 100%-ban.

Nem tudni mi lesz az ügy vége, de azt tényként közölhetjük, hogy Biden népszerűsége erősen csökken, a CNN közvélemény-kutatása azt mutatja, hogy az amerikaiak csaknem 60%-a elégedetlen teljesítményével. A két dolog lehet, hogy összefügg, de minden esetre úgy tűnik, hogy az amerikai polgárokat nem igazán érdekli már a „hősies” Amerika harca a demokrácia védelmében, és nem izgatja őket különösebben, hogy mi történik mondjuk az ujgurokkal…

Népeszerűségi mutatói alapján tényleg azt gondolhatják, hogy az elnök hanyatlóban van, mert folyamatos a romlás; most az amerikaiak 58% elégedetlen Joa Bidennel, pedig decemberben még „csak” 51% volt ez az arány…

Van baj tehát a demokraták háza táján, már csak azért is, mert közelednek a félidős választások, ahol a mostani állapotok szerint sok helyet veszíthetnek a törvényhozásban, márpedig, ha ott jelentős kisebbségbe kerülnek, Biden totálisan ellehetetlenül…

Ajánlott Cikkek