Hírek

Juszt László nem érzi a mocsokságnak a súlyát?

Nem, nem érzi, mert az a mocsokság az ő mocsoksága. Ő így gondolja: a ti mocsokságotok mocsokság, a mi mocsokságunk meg természetes. Na ez az egy, amiben egyetértünk! Természetes… Nézzük csak, hogyan is működik ez! Egy bejegyzést teszünk közzé, a kommentünk meg is volt, következzen most a szerző, aki aztán odamond rendesen…

Borítóképen: Juszt László – Kriminális… (forrás: media1.hu)

„Egy picit sem szégyenkeznek azok a politikusnak csúfolt senkik, akik most azzal a “jótettel” büszkélkednek, hogy a csirke far-hát árát rögzítették? Nem érzik annak a mocsokságnak a súlyát, ahogyan az elszegényített emberekkel közlik: <<Nektek ennyi jár!>> Olyan ez, mint egy kiadós arcul csapás!

És nem érzik azok a szegények, azok a nyugdíjasok, akiket most nyíltan szégyenítettek meg, hogy ezt maguknak csinálták? Hogy súlyos hiba volt bedőlni ennek a tolvaj bandának?

Sebaj! Van jó hír is. A második Orbán lány is a saját lábunkra állt. És még mindig van kettő. Úgyhogy, továbbra is hajrá fidesz!”

Csak még egyet szeretnénk hozzátenni. Márki-Zay Péter már nagyjából mindenkit lehülyézett, talán csak a nyugdíjasok maradtak ki (vagy már az is megvolt?), most hiánypótlásként akkor itt van ez, nehogy a tisztességben megöregedett magyarok kimaradjanak a szórásból!

Ajánlott Cikkek