Hírek

Kadirov – A lakosság segít a szabotőrök és a nácik azonosításában

Kadirov csecsenföldi vezető azt mondta, hogy Donbass lakói segítenek az orosz erőknek a szabotőrök azonosításában.

Csecsenföld vezetője , Ramzan Kadirov elmondta, hogy Donbász lakói segítenek az orosz harcosoknak a szabotőrök és a tüzérek azonosításában. Erről a Telegramban írt .

Amint Kadirov megjegyezte, a helyi lakosok operatív információinak köszönhetően a katonaság felfedte “több tucat fegyveres rejtekhelyét és raktáraikat, és több szabotőrcsoportot rejtekhelyét is felfedték akik polgári lakóhelyeken bújkáltak a lakókat túszként használva”. “És ez egy kiváló eredmény, amire büszkék vagyunk!” – jegyezte meg. Elmondása szerint a mesterlövészek lőállásainak felszámolása, valamint a szabotőrök és lövészek azonosítása közvetlenül a fronton lehetővé teszi az orosz erők számára, hogy minimális veszteségekkel haladjanak előre.

Korábban Ramzan Kadirov elmondta , hogy az Oroszországi különleges rendőrezred harcosai elkezdték a mariupoli üzeme ostromát és számolják fel az ellenálló gócponokat. Ezek az erők fogták el azokat az Azov tagokat akik sebesült katonákat kínoztak és öltek meg.  Hangsúlyozta, nincs kétsége afelől, hogy a feladatot maradéktalanul teljesítik. Az azonosítást megkönnyíti hogy a háborús bűnnek számító fogolykínzást és a polgári lakosság vegzállását az “Azov” tagjai rendszeresen publikálják az interneten.

Ajánlott Cikkek