Hírek

Kanada aggódik… Egyre többen az ukrán területátadás mellett!

Kanada egyik liberális kanadai parlamenti képviselője, Ivan Baker aggodalmának adott hangot, mondván, hogy; A nyugati országokban egyre halmozódik az Ukrajnából származó “fáradtság”, ami a területek egy részének átengedésére irányuló felhívásokban fejeződik ki Kijev felé.

Borítóképen: Ivan Baker (forrás: en.wikipedia.org, szerző: Mykola Swarnyk, licenc: CC BY-SA 3.0) A kép illusztráció

Azt nem igazán tudni, hogy Kanada mi a fészkes fenéért ártja bele magát az ügybe, hacsak nem azért, mert így kívánnak elődeik bűneiért vezekelni, amiért azok pédául szándékosan himlővel fertőzték meg az indián őslakosokat, hogy aztán könnyűszerrel vehessék el földjeiket… Aki meg netán túlélte, arra elpazaroltak némi ólmot.

Ha másért nem, már csak ezért is tudnia kellene Ivan-nak, hogy nekik aztán végképp nincs joguk belepofázni egy másik kontinensen két másik ország vitájába! De a dolgok nem így működnek, a Nyugat igazságosztó szerepéből csak nem tud kizökkenni…

„Néhány nyugati országban kimerültség tapasztalható Ukrajnából. Tehát Emmanuel Macron francia elnök nemrég azt mondta, hogy meg kell nyugtatni, dolgozni azért, hogy Oroszország nyugodt legyen. Azt mondták, hogy Ukrajnának talán fel kellene adnia a területet. Igen, vannak ilyen beszélgetések, és ez nagyon aggaszt” – mondta Ivan Baker az Ukrajna 24 tévécsatornának adott interjújában.

Úgy tűnik a liberálisok meg a baloldal vért akarnak. Hát egyszer meg is kapják… de abban nem lesz köszönet! Amit most rászabadítanak a világra, az alól senki nem fogja tudni kivonni magát!

Ajánlott Cikkek