Hírek

Karácsony Gergely minősíthetetlen hangnemben trágárkodott a meghallgatáson – videó

Karácsony Gergely minősíthetetlenül viselkedett és trágárkodott a Városháza-botrányt kivizsgáló bizottság előtt.

Én azt állítom, hogy sz…rok rá, hogy  mi van ezeken a hangfelvételeken.

– mondta Karácsony Gergely a Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság ülésén.

A főpolgármester az egész ügyet ahhoz hasonlította, mintha valaki belecsinált volna a ventilátorba és mindenfelé repülne a fekália. 

Az indulatoktól sem mentes bizottsági ülésen az is kiderült, hogy ugyan Barts Balázs állítólag Karácsony Gergely tudta nélkül tárgyalt a Városháza eladásáról, és ezért fegyelmit is kapott, járt neki az év végi jutalom. A Mediaworks Hírcentrumának témában feltett kérdésére azt válaszolta, hogy ha nem bízna Barts Balázsban, akkor kirúgta volna. A meghallagtáson szintén résztvevő MSZP politikusok hasonlóan Karácsonyhoz személyeskedtek a kérdezővel, és igyekeztek megzavarni a meghallgatást.

A főpolgármester egyébként továbbra is kitart amellett, hogy az egész ügy az orosz titkosszolgálatok beavatkozása a választásokba. Aki ezt a felvételt végig nézi képet kaphat arról milyen szellemben vezetheti Karácsony a városházát. Ez az arrogancia és pökhendiség méltatlan ahhoz a ranghoz amit egy politikusnak ad a város vezetése. Személyeskedik és minden alkamat megragad a tényleges válaszok elkerülése érdekében. Sajnos hozza a már tőle megszokott felelősség áttolását. Ha ez haladár modern politika akkor köszönjük mi nem kérünk belőle

Ajánlott Cikkek