Felvidék Foci Hírek Sport

Két góllal jobb volt a DAC a Fradinál

Két gólos győzelmet aratott a DAC a Ferencváros ellen, a sárga-kékek Krstović és Ciganiks találatával múlták felül a magyar bajnokot. 

borítókép : youtube

Második felkészülési mérkőzést játszotta a DAC, ezúttal a magyar bajnok Ferencváros ellen. A sárga-kékek keretéből hiányzott Schäfer András és Martin Jedlička is. Az első lövés a dunaszerdahelyi csapattól jött, viszont komolyabb helyzeteket a Ferencváros dolgozott ki. A 6. percben Uzuni szabadrúgása után a labda a jobb kapufán pattant. Egy perccel később egy szöglet után Civić is a kapufát találta el. A 18. percben vezetést szerzett a DAC, Balić szöglete után Krstović a tizenhatoson belül átvette a labdát és egyből a hálóba talált – 1:0. A 27. percben kettőre növelte előnyét a DAC, Ciganiks és Krstović összjátéka után Ciganiks balról leadott lövése a hálóban kötött ki – 2:0. A szünetben nyolc játékost cserélt Joao Janeiro vezetőedző, de a helyzetek továbbra sem maradtak el. Az 55. percben Nebyla passza után Dimun eresztett meg egy lövést, de Dibusz remekül védett. A 71. percben Hahn beadása a kapufára pattant. Az eredmény már a végéig nem változott, így a DAC két góllal múlta felül a magyar bajnokot. A sárga-kékek legközelebb már a törökországi edzőtáborban lépnek pályára. 

Felkészülési mérkőzés:
FC DAC – Ferencváros 2:0 (2:0)
Gólszerzők: Krstović (18.), Ciganiks (27.)
DAC: Veszelinov (46. Vantruba) – Andzouana (78. Vitális), Kružliak (K) (46. Muhamedbegovic), Brunetti (83. Beskorovainyi), Ciganiks (46. Malý) – Balić (46. Nebyla), Njie (46. Dimun) – Sharani (Moumou), Veselovský (Bögi), Verlinden (46. Hahn) – Krstović (78. Pinto). Edző: Joao Janeiro.
FTC: Dibusz (K) – Wingo, Blažič (46. Botka), Dvali, Čivić (83. Cabraja) – Loncar (68. Csontos), Bešić (88. Nagy) – Uzuni (56. Marin), Mak (73.Gavrić), Zubkov (68. Regő) – Boli (56. Bassey). Edző: Sztanyiszlav Csercseszov.

sportolunk.sk

Ajánlott Cikkek