Hírek

Két hadsereg közt, a senki földjén…

Hátuk mögött a belorusz hadsereg, előttük a lengyel hadsereg (brit „szakértőkkel”), és épül a fal, ami 180 kilométer hosszú, 5,5 méter magas lesz… Mi a megoldás? Nos, az európai belépés nem opció! Akkor mi legyen? A fehérorosz katonaság szerint (nyilván utasításra) a legjobb megoldás a táborok létesítése, ami el is kezdtek, sőt a környező fák kivágásával fűtőanyag is kerül.

A helyzet most tehát az, hogy több ezer ember van a lengyel-belorusz határon, akiket olyan csapdába kerültek, amire nem számítottak, hiszen küldőik (meg a fogadók is…) azt mondták nekik, szabad a pálya Európa irányába! Igen, most bizony szorult helyzetbe kerültek, és egyáltalán nem biztos, hogy most jobb nekik, mint otthon volt…

Biztos érzéketlenségnek tűnik (így önmagában is, de összefüggéseiben már érthetővé válik álláspontunk!), de azt mondjuk, hogy végre van egy olyan nagy sajtóvisszhangot kiváltó esemény, ami azt mutatja, hogy Európa nem fogad be mindent és mindenkit!

Mert bizony azokban az országokba, ahonnan a menekültek érkeznek, javarészt csak Ylva Johansson, svéd kommunista (aki sajnos ma uniós belügyi biztos…) szavai érkeznek meg, aki szerint Európának mindennél nagyobb szüksége van a bevándorlókra… Igen, ebben még egy kommunistával is egyetérthetnénk… Ha nem lenne ordas hazugság, ugyanis;

Ha „agyelszívás” típusú bevándorlás lenne, még értenénk is Lenin „dédunokáját”, de itt nem erről van szó!

Végre van hír tehát arról is, hogy Európa nem feltétlen befogadója mindenféle jöttmentnek, azt meg csak remélni tudjuk, hogy az esetből tanulva a másik ultrabalos, bizonyos Ursula is a fejéhez kap végre!

Ui.:

Mélyen együttérzünk azokkal az emberekkel, akik csapdába kerültek!

Ajánlott Cikkek