Hírek Mások írták Vélemény

„Kezit csókolom!” köszönés betiltva, mert nem gendersemleges

Nem külföldön kérem hanem itthon nálunk Magyarországon. A józan ész megáll…

Kész csoda, hogy még viselheti az iskola Móricz Zsigmond nevét, miután az író több regényének szereplője is “Kezit csókolom!”-mal köszönt a hölgyeknek. Micsoda felvilágosulatlan, kirekesztő gondolat ez? Ezek után már várjuk, hogy mikor kezdeményezik a progresszív tanárok esetleg George Floydra vagy Conchita Wurstra átnevezni az iskolát – írja a kontra.hu

A Kontra értesülései szerint a budapesti Móricz Zsigmond Gimnázium olyannyira lépést tart a nyugati liberálisokkal, hogy nem engedik évek óta a diákoknak a „Kezit csókolom!”-mal való köszönést, mivel az a tanárok egy része szerint sérti a nemek közti egyenlőséget. 

Az egy kicsit kínos, hogy az iskola névadója, maga Móricz Zsigmond is használta regényeiben a mára elfogadhatatlannak nyilvánított köszönést. Kérdés ezek után, hogy mikor válik Móricz személye is vállalhatatlanná a progresszív tanárok számára.

ÉPP EZ AZ AGRESSZÍV GENDER- ÉS LMBTQ-IDEOLÓGIAI AGYMOSÁSI KÍSÉRLET TESZI INDOKOLTTÁ AZ ÁPRILISBAN TARTANDÓ NÉPSZAVAZÁST, AMIT ÉPP TEGNAP HAGYOTT JÓVÁ AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG.
Bármit is állítson a baloldal, a Nyugat-Európában mára már betegessé váló genderelmélet és LMBTQ-ideológia Magyarországra is készül beszüremkedni.

A teljes cikk a kontra.hu oldalán olvasható a linkre kattinva.

Ajánlott Cikkek