Hírek

Kinek az érdekét képviselik Ukrajnában a Momentumosok?

Gondolom sokakat érdekel , hogy az ellenzék igen súlytalan képviselői miről tárgyalnak Ukrajnában. Talán nem a magyarok lakta területeken kéne tárgyalni vagy az ottani magyaságnak segíteni érdekeiket képviselni? Cseh Katalin és férje így ír erről facebook oldalukon:

borítókép : https://www.flickr.com Electoral Meeting & Campaign Kick-off – Brussels 21.03.2019 This photo is free to use under Creative Commons license CC BY-NC-ND

“Megbeszélésünkön szóba került az is, hogy ebben a helyzetben mire van szüksége Lvivnek. A helyiek határozottabb és erőteljesebb szankciókat várnak el az Európai Uniótól Oroszország ellen, polgármester példáként említette, hogy az EU-nak fel kell lépnie az orosz központi bank ellen is. Egyértelművé tette, hogy Ukrajna számít az Európai Unió humanitárius és katonai segítségére, ahogyan számít a nemzetközi segélyszervezetek segítségére is. A polgármester hozzátette azt is, Lvivben és környékén tízezrek jelentkeznek önként, hogy megvédjék a várost és a régiót az orosz agressziótól….”

Ajánlott Cikkek