Hírek Vélemény-cikkeink

Köszönjük! Merényletet akadályozott meg a TEK

Remek ötlet volt a bevándorlókat mindenféle ellenőrzés, vagy szervezettség nélkül nagy tömegekben Európába engedni, és az iszlám szélsőséges tanokat szabadon hagyni terjedni… Köszönjük Európa nagy vezetőinek, hogy már nálunk is megjelentek azok a nemkívánatos elemek, akik az egész társadalomra nézve veszélyt jelentenek!

„A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a tegnapi napon végrehajtott akció eredményeként gyanúsítottként hallgatott ki, majd vett őrizetbe egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén. A Terrorelhárítási Központ jelzése alapján indult ügyben a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az akciót a TEK közreműködésével hajtotta végre.”

A Fővárosi Főügyészség honlapján olvasható hír szerint tehát komoly esély volt arra, hogy – ha nem lép közbe a TEK – emberéleteket követelő merényletet követ el egy nyilván elmeháborodott alak. Lehet, hogy más okból is elkövette volna, de a saját állítása szerint magát iszlamistának valló férfi talált az őrületéhez egy eszmét, ami alkalmas arra, hogy kiélje beteges vonzódását a pusztításhoz. Vagy – és ez még rosszabb – nem egy elmabajos figuráról van szó, „csak” tényleg egyszerűen fanatikus iszlám-hívő…

De ez sem menti fel azokat a vezetőket, akik arra vetemednek, hogy teljesen hamis eszmék okán veszélyeztessék Európa lakosságát, sőt, lassan átformálják Európa etnikai és vallási térképét is… Márpedig itt a közlemény szerint nem ám csak arról van szó, hogy valaki kitervelt valamit, hanem komolyan is készült rá, hiszen a robbanóanyaggal visszaélés gyanújához azért „le kell tenni valamit az asztalra”!

Ugye senki nem szeretne még egy ilyen akciót sem a „szomszédjában”, nemhogy egy robbantás áldozatává válni! Nos, ehhez most azonnal kell átgondolni és végre cselekedni, hogy mit is tegyünk a bevándorlással! Szóval, köszönjük…

Ajánlott Cikkek