Hírek

Kuznica: Véget ért a migráns-ostrom!

Korábban a migránsok a senkiföldjén ütöttek tanyát, de egy-két napja egyesítették erejüket, és a Kuznica Bialostocka határátkelőnél gyűltek össze. Sejteni lehetett, hogy az egy pontra koncentrálódó tömeg megkísérli az átjutást, és tegnap ez meg is történt; kövekkel, botokkal, hanggránátokkal támadtak, de a lengyel védelmi erők megállították a támadást!

Elképesztő jelenetek zajlottak le a határon, a lengyelek vízágyúkkal és könnygázzal igyekeztek távoltartani a behatolókat, fáradozásuk végül sikerrel zárult. Ugyanakkor a probléma továbbra is fennáll, mert a csapdába került migránsok egyre elkeseredettebbek, és ahogy helyzetük egyre kilátástalanabb lesz, úgy válnak egyre erőszakosabbakká!

Azt nem tudni, hogy az Európai Unió felső vezetése mit tervez, illetve hogyan vélekedik az ügyről, de kétségtelen; gyors megoldásra van szükség, mielőtt még nagyobb tragédia történik!

A mostani összecsapásban megsérült három határt védő, a migránsokról nincsenek hírek, de elképzelhető, hogy közülük is sérüléseket szenvedhettek, legalábbis az alábbi videót nézve így gondoljuk:

Hogy mi lesz a megoldás, ma még egyáltalán nem látszik, de most nem a felelősöket kellene keresni, hanem hatékonyan, gyorsan megoldani a migránsok visszaszállítását oda, ahonnan jöttek. Utána majd ráér azon lamentálni, hogy ki a hibás, de most nem ennek van az ideje!

Várjuk tehát az Európai Unió, illetve Lukasenka, valamint Putyin lépéseit, mert az biztos, hogy mindez nem maradhat így!

Ajánlott Cikkek