Vélemény Vélemény-cikkeink

Látták menetelni a románokat, gyorsan döntött a NATO!

A NATO főhadiszállására is megérkezhettek azok a felvételek, amiket a román fegyveres testületek tagjai bukdácsolnak, miközben azt hiszik, hogy díszlépésben masíroznak… A NATO résen volt, rájöttek, hogy valódi fegyveres erőkre van szükség, különösen egy olyan helyzetben, amikor az orosz-ukrán viszony egyre feszültebbé válik!

Mint azt tudjuk, az utak gyatra minősége miatt a szárazföldi haderők mozgásukban erősen korlátozottak Románia-szerte, ezért a román védelmi minisztérium kétmilliárd lejes (mintegy 15 milliárd forint) befektetéssel alakít ki egy óriási méretű kaszárnyát a Constanțához közel fekvő Mihail Kogălniceanu támaszponton, ahol tízezer katonát is elszállásolhatnak a NATO feltételeinek teljesítésével.

Igen, ez mindenkinek jó megoldás lesz, mert a tengeren Románia felségvizein éppen olyan jó minőségűek a közlekedési útvonalak, mint más fekete-tengeri országok esetében! 😊

Persze a fene meg tudja, azért ott is el lehet baltázni a dolgot, mert ha mondjuk a gázolaj után például a világítótornyok akkumulátoraira, vagy éppen a tengeri akciók szárazföldi egységeinek szünetmentes áramforrásaira van szüksége valakinek, akkor nincs mese, viszik, mint a cukrot!

A lényeg azonban mégiscsak az, hogy jóban kell lenni az amcsikkal, az sem baj, ha a NATO főtitkár-helyettese román, és akkor az Unió sem b@szaxik azon, hogy milyen állapotok uralkodnak ebben a tákolmányban, amit Romániának hívnak!

Csak azt kívánjuk, hogy ez a projekt is legalább olyan jól sikerüljön, mint a rendvédelmi szervek kiváló díszlépéssel kivitelezett vonulása a nagy román nemzeti bűnnepnapon!

Ajánlott Cikkek