Erdély Foci Hírek Sport

Ma FC Botoșani vs. Sepsi OSK

A rájátszás következő mérkőzése a Botosani elleni összecsapás lesz. Ha lehet mondani valakire akkor a mai házigazdára lehet ilyet ők a OSK “mumusa”. Nem egyszer bosszakodhattunk , hogy megtréfálták a Háromszékieket , pedig minden előjel az OSK sikerét mutatta. Reméljük előb utóbb…nem nem…akár ma elkezdődhet egy sorozat ahol a székelyföldi csapat lesz az ellenfél nemezise.

Egy esetleges mai győzelemmel megszilárdíthatná helyét a tabellán az OSK és egy lépéssel közelebb kerülnének az álomhoz, hogy az új Sepsi Aréna megmutathassa magát a nemzetközi futbalnak. Ez Sepsiszentgyörgy , Székelyföld a szurkolók, a tulajdonos álma.

Nagy felvezetést senki nem várjon tölünk hisz mindenki és tényleg mindeki tudja a mai mérkőzésen is csak a győzelem ami teljes elégedettséggel töltheti el azokat akik a Háromszékieknek szorítanak határon innen és túl . Persze nem dől össze a világ ha bármi más eredmény lesz, és igen nem lesz olcsóbb a kenyér ahogy mi mondjuk, ha más eredmény lesz mint a győzelem, csak lássuk azt, hogy a csapatnak a játékosoknak is egyénenként ugyanolyan fontos minden egyes pont, győzelem mint a szurkolóknak. Mert ez a csapat más mint a többi a bajnokság első vonalában. Minden szurkoló és vezető tudja miért, nem ragozzuk.

Ez a csapat már történelmet írt, csak azzal, hogy létezik. Mi csak annyit kérünk , hogy a mai nappal rójátok tovább azt a történelmet még szebbé! Hajrá OSK!

A szombaton 17.30-kor kezdődő FC Botoșani–Sepsi OSK találkozót a George Găman, Alexandru Cerei, George Neacșu által alkotott bírói hármas vezeti, és a Digi Sport 1, a Telekom Sport 1 és a Look Sport televíziós csatornák élőben közvetítik.

Ajánlott Cikkek