Hírek

Magyar LMBT Szövetség már 2012-ben A NAT-ba is betette volna az LMBTQ-propagandát

A Magyar Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Szövetség még 2012-ben fogadott el egy stratégiai tervet, amelyben kifejtették az egyesülés jövőképét, szervezeti értékeit, stratégiai céljait. Ezek között szerepel többek között a nemváltás jogi, intézményi és finanszírozási feltételeinek javítása is. Azóta szinte nem telt el úgy esztendő, hogy a szövetség ne lobbizott volna a nemátalakító műtétek mellett. A Magyar LMBT Szövetség már 2012-ben követelte, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre jelenjen meg a tantárgyak tanterveiben. Pontosan az ilyen jelenségek miatt van szükség a gyermekvédelmi népszavazásra. 

A Magyar Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Szövetség weboldalán található, 2013-as évi tevékenységbeszámoló szerint az Emberi Jogi Kerekasztal egészségügyi ülésén azt kérték a kormánytól, hogy biztosítsa a nemi átalakító beavatkozások teljes társadalombiztosítási finanszírozását.AZT IS JAVASOLTÁK A KORMÁNYNAK, HOGY VEZESSEN BE ÉRZÉKENYÍTŐ KÉPZÉSEKET AZ ORVOSOK, PSZICHOLÓGUSOK ÉS EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK SZÁMÁRA, MIND AZ ALAP-, MIND PEDIG A TOVÁBBKÉPZÉSEK SORÁN.Ajánlották továbbá, hogy az egészségfelmérések egészüljenek ki a szexuális irányultságra és nemi identitásra vonatkozó kérdésekkel, valamint hogy integrálják az LMBT-emberek (akkor még csak ezt a négy betűt használták, aztán lett LMBTQ, majd LMBTQIA) szükségleteit a nemzeti és helyi egészségügyi tervekbe és szűrőprogramokba.

Drag queenek az Egyesült Államokban

A NAT-ba is betették volna az LMBTQ-propagandát

A Magyar LMBT Szövetség 2012-es beszámolójában ez olvasható:

“2012 októberében véleményeztük a NAT alapján készített, rendkívül részletes (több ezer oldalas) kerettanterveket is. Ez a tervezet szintén nem ejtett egy szót sem a szexuális irányultság és nemi identitás témáiról. A NAT vitája során kifejtett véleményünkkel összhangban itt is törekedtünk rá, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre a különböző tantárgyak tantervében hangsúlyosan jelenjen meg.”

Évtizedek óta folyamatosan erőltetik az LMBTQ- propagandát

KIFOGÁSOLTÁK AZT IS, HOGY AZ EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI TANANYAG SZINTE ALIG EJT SZÓT AZ LMBT-EMBEREKRŐL, MEGJEGYEZVE, HOGY MINT MINDEN TÁRSADALMI CSOPORTNAK, ÍGY AZ LMBT-EMBEREKNEK IS VANNAK SAJÁTOS EGÉSZSÉGÜGYI SZÜKSÉGLETEIK.

TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ origo.hu

Ajánlott Cikkek