Foci Hírek Sport

Magyarország-Franciaország – Vizsgálódik az UEFA az állítólagos szurkolói viselkedés miatt

Komolyan mondjuk az eszünk megáll. A világ egyik fele csodálatos szurkolókról , óriási meccshangulatról zeng ódákat, a másik fele meg retteg és nácikat lát a spájzban is. Mikor lesz ennek vége? Kíváncsiak leszünk most éppen kivel szemben voltunk rasszisták? Jó lenne ha az UEFA nyilvánosságra hozná, hogy honnan származnak ezek az információik mert ha semmi alapja nincs akkor ez netto rágalmazás, és bizony azt is szankcionálni kéne.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) diszkriminatív gesztusok miatt vizsgálatot indított a Magyarország-Franciaország Európa-bajnoki csoportmérkőzés kapcsán, amelyet szombaton a Puskás Arénában rendeztek.

Az UEFA vasárnapi közleménye szerint az eljárásra azért kerül sor, mert amikor Kylian Mbappéhoz, illetve Karim Benzemához került a labda, számos magyar szurkoló huhogással és rasszista bekiabálásokkal reagált.

A magyar válogatott kedden 3-0-ra kikapott a címvédő portugáloktól, szombaton 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok franciákkal, majd szerdán Münchenben a németek ellen zárja a kontinenstorna csoportkörét. (MTI)

Ajánlott Cikkek