Hírek

Magyarul “szólt be” Soros Györgynek a Fox News sztárműsorvezetője – videó

Soros György neve az amerikai közéletben sem cseng ismeretlenül, a milliárdos spekuláns mostanság azzal kerül be leginkább a hírekbe, hogy országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. (Az Egyesült Államokban választáson dől el, hogy kiből lehet az adott város vagy megye ún. kerületi ügyésze (district attorney) – a szerk.). 

A Fox News Next Revolution című műsorában a magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy, a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

A brit-amerikai állampolgár Steve Hilton már az Egyesült Királyságban született miután szülei 1956-ban kivándoroltak. Édesapja eredeti neve Hircsák István, amit vélhetően a kiejtési nehézségek miatt változtatott Angliában Hiltonra. A Fox News műsorvezetője korábban David Cameron brit miniszterelnök politikai főtanácsadója volt.

origo.hu

Ajánlott Cikkek