Foci Magyarság Nagyjaink Semleges Térfél Sport Sport Történelem Videók Világ

Megjelent a film a válogatottról! Együtt, egyenesen az Eb-re

Mi az oldalunkon nem szoktunk aktuális eseményekkel foglalkozni, mert úgy gondoljuk, hogy a jelen eseményeinek közlésére sokkal jobban felkészült oldalak egész arzenálja áll a kedves olvasók rendelkezésére. Miért teszünk most kivételt? Bármilyen furcsa is, de úgy gondoljuk, hogy semmiféle kivételt nem teszünk, amikor Nemzeti Tizenegy jövő évi Eb-re kijutásáról szóló filmről írunk, ugyanis…

Borítóképen: Ünnep a Puskás Arénában!

… itt és most arról van szó, hogy a magyar labdarúgó válogatott bizony történelmet írt azzal, hogy hosszú évtizedek után egyenes ágon jutott ki egy világversenyre – méghozzá veretlenül!

És az sem elhanyagolható, hogy ebben az évben bizony nem talált legyőzőre válogatottunk! Kell mondani, hogy mindez nem volt előzmények nélkül? Kell mondani, hogy márpedig véletlenek nincsenek? Kell mondani, hogy annak van szerencséje, aki tesz is érte?

Igen, ez a válogatott nem véletlenül szerethető csapat! A tévedések elkerülése végett; nem csak az eredmények okán népszerűbb minden más csapatnál a magyar labdarúgó válogatott, de az alapot az adja, hogy komoly eredményekre képes! Íme, a közvetlen előzmény, a 2022-es Nemzetek Ligája csoportkör végeredménye:

És akkor jöjjön a film, amit talán már mindenki látott, de ha mégsem, akkor igazán nagy öröm számunkra, hogy eljuttattuk a kedves olvasóhoz:

Ajánlott Cikkek