Hírek Vélemény-cikkeink

Menekültország bevándorlói és Európa illegális behatolói

Joe Biden – hosszas hezitálás után… – megemelte a befogadható menekültek számát! A most 62.500-ra módosított kvóta komoly változás az eddig érvényben lévő 15.000-hez képest, de még mindig elmarad a Barack Obama idején alkalmazott 110.000-től, és a Biden által megcélzott 125.000-es limittől. Nekünk mindegy, hogy kit és mit fogad be az Egyesült Államok, de ha kicsit a történet mögé nézünk, akkor bizony érdekes dolgokra bukkanunk!

Kiemelt kép: Az USA által épített kerítés a maxikói határon (forrás: REUTERS / Jorge Duenes)

„Ez eltörli az előző adminisztráció által megállapított, történelmileg is alacsonynak nevezhető 15 ezer fős határt, amely nem tükrözte Amerika, mint menekülteket befogadó és támogató nemzet értékeit.”

A szívnek kell megszakadni ezen határtalan jóság hallatán! Ja, nem… Itt ugyanis – és ez különösen fontos! – nem menekültek befogadásáról van szó, hanem tömeges agy-elszívásról. De ha nem is a legnagyobb koponyákról, mindenképpen olyan emberekről, akiket még az Egyesült Államokon kívüli tartózkodási helyükön átvilágítottak, azonosítottak, és meg is kapták az USA által – benyújtott menedékkérelmük alapján – kiállított engedélyt.

Magyarul; ez egy jól szervezett folyamat, ami arra szolgál, hogy azok, akik átlépik a határt, akik az Egyesült Államokban akarják felépíteni új életüket, regisztrálva, átvizsgálás után, előéletükről számot adva kerüljenek az országba! Természetesen az USA-ben is létezik az illegális bevándorlás, mert vannak olyanok, akik egyszercsak feltűnnek az országban, holott sem kérelmet nem nyújtottak be, se nem vizsgálták és azonosították őket, de ebben a kvótában a bevándorlás ezen vadhajtása nincs benne!

Akkor tehát, amikor arról beszélünk, hogy Európába be kell fogadni (mert ez kötelesség) a menekülteket, ehhez is létre kell hozni egy olyan intézményrendszert, mint amit ma az Egyesült Államok működtet! Miért? Ha felidézzük korábbi cikkünket, világossá válik:

Biden humanitárius katasztrófát titkol el a világ elől! (2021.03.25)

Csak februárban 100 ezer (illegális) bevándorló próbált bejutni az Egyesült Államokba a déli határon, ami majdnem eléri a 2019-es történelmi rekordot és messze a legmagasabb szám a pandémia kezdete óta.

A teljes cikk: ITT!

Az illegális bevándorlókkal szemben alkalmazzák azt a korábban éppen Biden által is kritikával illetett eljárást, miszerint bárkit indoklás nélkül deportálni tudnak az Egyesült Államokból, ezzel a jogkörrel az új elnök előszeretettel élt is. A rengeteg gyermek azért került mégis a bevándorlási hivatal embertelen körülményeket biztosító intézményeibe, mert akik kísérő nélkül, fiatalkorúként csípnek el, azt nem utasítják ki…

Most tehát az történik az USA-ban, hogy a bevándorlásra jelentkezők között válogat az állam, akik pedig illegálisan kerülnek az országba, azt rövid úton kitoloncolják, és kész!

Egyáltalán nem áll meg az érvelés, miszerint Európa az Egyesült Államok példáját követve igenis köteles befogadni a menekülteket!

És akkor most tessék megmondani ott Európa csúcsán üldögélve „kedves” hölgyek és urak, hogy miért is kell, hogy Európában rendezetlenül jussanak be ellenőrizetlen tömegek? És miért is hasonlítjuk Európát az egyébként is bevándorlók uralta Egyesült Államokhoz? Csúnyán kilóg a lóláb, és eléggé bűzlik is…

Ajánlott Cikkek