Hírek

Mentális állapot, vagy iszlám?

Nem mindegy? Ha egy Afganisztánból érkezett migráns nyakon szúr egy nőt, mert az dolgozik, nincs kétség, hogy az iszlamista indíttatású tett. Az iszlamista ideológia szélsőségei pedig beteges mentális állapotot idéznek elő, de nem kell összemosni a kettőt! Ha már mosás; ez csak szerecsenmosdatás uraim! De nézzük az esetet, ami nem ok nélkül keltett nagy felháborodást Németországban!

Borítóképen: A kép illusztráció

Egy Afganisztánból 2016-ban Németországba érkező bevándorló odalépett egy berlini parkban dolgozó nőhöz, beszéltek valamit, majd a férfi nyakon szúrta a kertészkedő hölgyet, mert nem tetszett neki, hogy nőként dolgozik. Az épp arra sétáló 66 éves német férfi természetesen a hölgy segítségére sietett, de őt is nyakon szúrta az elkövető… Mindkettőjükön életmentő műtétet kellett végrehajtani, most is kórházban vannak.

A rendőrség szóvivője Martin Steltner, a berlini ügyészség szóvivője a Berliner Zeitungnak azt mondta, hogy a gyanúsítottat korábban nem ismerték a hatóságok, de pszichológiai problémákra és iszlamista motiváció keverékére utaló jelekre bukkantak.

A gyanúsított 2016 óta él Németországban, és mentális állapota szerepet játszhatott a támadásban… Motiváció keverék… Ki nem érzi, hogy itt egy oltári nagy kamu van? Ez egyértelműen iszlamista cselekedet, de a rendőrség még mindig el akarja hitetni, hogy az ilyen esetek szigorúan elszigetelt jelenségek, és semmi közük az iszlámhoz! Miért teszik ezt? Nos, ez valójában mindegy, a lényeg az, hogy az állami szerv egyszerűen hazudik!

Nem mellesleg;

Ha minden ilyen eset (ugye emlékszünk a Franciaországban megtörtént esetre, amikor egy bevándorló az őt befogadó lelkészt ölte meg?) a gyenge mentális állapotra vezethető vissza, akkor azt kell mondanunk, hogy ezért nem (sem!) szabad beengedni a migránsokat. Egyszerűen zavartak, és ebbéli zavarodottságukban embereket gyilkolnak!

Vajon a két áldozatot Berlinben érdekli a támadó motivációja? Jobbak vajon a túlélési esélyeik, ha „csak” zavart volt a támadó?

Ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba, mert nagyon kilóg a lóláb, és ezt most már senki nem veszi be!

Ajánlott Cikkek