Hírek Vélemény

– Micsoda szégyen! Egyre több amerikai olvasó röhögi ki Bident – kommentek az USA-ból

Most éppen a Breitbart olvasói kommentálták gúnyos szavakkal Biden minapi nyilatkozatát ami után megin magyarázkodnia kellett a Fehér Háznak. Köszönjük olvasónknak a témaötletet.

Korábban az államfő lengyelországi látogatása során azt mondta, hogy Ukrajnában soha nem fog győzni” a , Putyin pedig “nem maradhat a posztján”. Később a Fehér Ház magyarázkodott hogy Biden nem az oroszországi hatalomváltásra gondolt, majd maga az elnök is azt mondta félreértették.

A kegyetlen kommentelők megint lecsaptak Biden magyarázkodására és még furcsább viselkedése ilyen véleményeket fogalmaztak meg. Néhányan azt tanácsolták neki, hogy keressen angolul tudó tolmácsot önmagához. A még jobbakat kiválogattuk

“Képzelje el, ha Trump elnök valami ilyen ostobaságot mondana. Újra választásokat írnának ki – mondta Lee McBride

.„Nos, ez olyan, mintha visszanyomnánk a fogkrémet a tubusba” – gúnyolódott WellRedMan.

“Milyen nagyszerű cirkuszi show, Biden és Harris felváltva bolondokként viselkednek a világ színpadán. Isten segítsen nekünk túlélni a következő választásokig – írta Foible.

Biden a hidegháború terméke. Megveti Oroszországnak a Szovjetunió maradványaként való létezését. Harmadik világháborút akar, és a saját feltételei szerint próbálja lefolytatni. Putyin miatta fog atomot robbantani Európában” – mondta Phillip Nolan.

“Biden az egyetlen amerikai elnök, akinek angolul beszélő tolmácsra van szüksége” – viccelődött Tommie.

„A világ visszatartott lélegzettel reméli , hogy Biden nem keveri össze a nukleáris indítógombot a tévéje távirányítójával” – összegezték az olvasók.”

A hazai sajtóban talán még kreatívabbak az olvasók, ha van kedve kedves olvasónk írja le mit üzenne Joe bácsinak.

Ajánlott Cikkek