Vélemény Vélemény-cikkeink

MZP kapitány és utazó cirkusza nem szavazta meg a minimálbér emelését

„Történelmi tett” hajtott végre az ellenzék azzal, hogy nem szavazta meg a minimálbér emelését, és az ennek kifizetéséhez segítséget jelentő, a vállalkozásoknak nyújtott adókedvezményeket az ellenzék. Ilyen még nem volt, az ellenzék kivonult a Parlamentből, mintegy jelezve, hogy semmi szükség a minimálbérre, és az adókat – jó balos szokás szerint… – ők sokkal magasabb szinten képzelik el!

Sőt! Pár napja számoltunk be róla, hogy Márki-Zay Péter a következőket nyilatkozta:

„Én gazdasági kérdésekben roppant liberális vagyok, én nem feltétlenül tartom szükségesnek a minimálbért se.”

„Az a baj ezekkel a felelőtlen lépésekkel, mint a rezsicsökkentés is, hogy ezeket nagyon könnyű megígérni, megadni, és rendkívül nehéz megszüntetni.”

Ezek után nem tudunk nem egyetérteni Kötter Tamással, aki egy bejegyzésében így ír:

„A németek elhatározták, hogy a saját képükre formálják az uniót, és a nemzetközi baloldal teljes magyar lerakata Cseh Katától Márki-Zay Péterig hűségesküt tett ennek a zöldfasiszta klímarettegő szélsőbal dominálta német kormánykoalíciónak.

Magyarán, önálló gondolat híján, megint lekövetik az aktuális “központ” irányvonalát.”

Kicsit kifejtősebben erről mi így írtunk korábban:

Te atyaég, hogy fajultak idáig a dolgok! Hogy lehet ez egyáltalán? Hogyan lehetséges, hoyg azok, akik már ezerszer bizonyították alkalmatlanságukat, most összefogva a hatalomért mindent bevetve újra ott vannak a porondon?

Nem tudjuk, de azt igen, hogy nem szabad engedni tovább őket!

Ajánlott Cikkek