Hírek

„Na most kussolj el!”

Nagy Ferónál betelt a pohár, a „mindenhez (is) értő, különösen nagy tudású” Vágó István kapcsán. Érthető, hiszen amikor Német Alajos „Lojzi” lett az Artisjus elnöke, Vágó egy epés bejegyzésben „gratulált”. Lojzi, mint tudjuk, a Bikini basszusgitárosa. Személyes ismeretségünk alapján mondhatjuk, hogy Nagy Feró nem állít valótlant, amikor azt mondja, Lojzi egy rendkivül szerény csendes ember. De nézzük, miről is szól az ügy!

Borítóképen: Nagy Feró 2013. március 16-án. Budapest, a Petőfi Csarnok (PECSA, Petőfi Zeneház). 35. születésnapját ünnepelte a Beatrice zenekar (forrás: sor http://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/2623913 via commons.wikimedia.org, szerző: Derzsi Elekes Andor, licenc: CC BY-SA 3.0)

Vágó István közösségi oldalán egy szarkasztikus bejegyzésben kritizálta Lojzit, és arra célzott, hogy a megválasztása körül nem volt minden rendben. Érthető, hiszen akár ő is odakerülhetett volna, hiszen valamikor basszusgitáros volt Vágó István is. Persze erről is megvan a véleménye Nagy Ferónak…

„Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvízműsorban, és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelőbizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni.”

Így Nagy Feró, aki bejegyzésében megvédi Németh Alajost, és egy egészen egyenes felhívást is intéz a DK „kiválóságához”:

„Na, most kussolj el! De gyorsan.”

Hát igen, a BKV felügyelőbizottság tagjának lenni hálás szerep, mert ugyan munkavégzéssel nem jár, de a városvezetés által mostanában osztogatott jutalmakból akár még lehet részesedni is…

Ajánlott Cikkek