Hírek

Nemzeti zászló? Szélsőséges!

Napról napra tanúi lehetünk annak, hogy a „haladók” hogyan teszik tönkre világunkat. A helyszín Párizs, nem éppen a legnagyobb kedvence a magyarnak, de ami történt, az így is egészen elképesztő! A Diadalív EU-s zászlót kapott, az eddig ott lengedező trikolor helyett. Miért? Mi köze a Diadalívnek az Unióhoz? És amikor végül – nyomásra! – leszedték, akkor is buta és fals üzenetekkel jönnek a nyilvánvalóan nemzeti érzelmeket sértő elkövetők!

A CNN persze arról számol be, hogy a pénteken eltávolított trikolor miatt a szélsőjobb háborgott. A CNN már csak tudja! A mondás szerint a nagyméretű európai uniós zászlót Franciaország hat hónapos elnökségének kezdete miatt tűzték ki a Diadalívre. De hogy a kékégbe jön ez ide???

Clement Beaune, európai ügyekért felelős miniszter vasárnap bejelentette, hogy a terveknek megfelelően a pár napra szánt akciónak vége, levették az uniós zászlót.

Ehhez képest Marine Le Pen így nyilatkozott:

„A kormány kénytelen volt eltávolítani az uniós zászlót a Diadalívről, ami egy gyönyörű és egyben hazafias győzelemnek mondható 2022 elején.”

Erre jött a viszontválasz, Beauna-től:

„Nem hátráltunk meg, nem volt tervváltás… Teljes mértékben hiszem, hogy Franciaország jövője Európában van.”

Tipikus gyökérség, mert hol a francba lenne Franciaország helye, mint Európában, a kérdés nem is itt van, hanem abban, hogy az az Európa, amiben helye van, az egy nagy olvasztótégely, ami végül muzulmánná válik, vagy valami egészen más, mondjuk olyan, mint aminek Európát ismerjük, mióta sikerült kiűzni a mórokat Európából.

Igen, 1492 nem azért fontos évszám, mert ekkor kezdődött meg a világ Nyugat-Európa általi kifosztása, hanem mert eltakarodtak végre a muzulmán hordák!

Ez utóbbira mintha ma már nem emlékezne senki, előbbit pedig joggal szégyellik, így sok szó nem esik róla… A lényeg abban áll, hogy a nemzeti zászló – szemben azuniós izével – kifejezetten szélsőséges, ilyen módon pedig nemkívánatos valami!

Na itt van a nagy baj meg a modern kori „mór hódításnál”!

Nyugat-Európa nem tanul, csak felejt. Különösen azt felejti, ami rá nézve ma már kínos, és a keleti tagállamoknak diktál, mert ugye arról nem lehet leszokni, akárhogy is…

Ajánlott Cikkek