Foci Hírek Sport Sport Vélemény Videók

Neofutball – Ők lehetnek a jövő? Videó

Nemrég foglakoztunk a Neofutball labdarúgó alkotói műhellyel. Cikkünk ITT Azért ez a furcsa megfogalmazás, mert ez a társaság nem csak egy edzőket tömörítő társaság, nem csak egy utánpótlás műhely, hanem sokal több annál. Tulajdonképpen pontosan definiálni nem is lehetne a működésük egészét, ezért beszélgettünk kicsit és kértük mutassák be magukat egyelőre szóban.

A beszélgetésből képet kaphatunk arról mi a lekes csapat filozófiája, kikkel dolgoznak és kikkel szeretnének. A beszélgetés több tanulsággal is szolgált de legfőképpen bizonyította a legnagyobb futball igazságot. A Labdarúgás nem csak 11 sportember csapatszerű összműködése, hanem sokkal több annál, egy gondolkodásmód egy filozófia , amit történetesen egy csapat jelenít meg. A nemzeti érzelmű társaság gondolkodásának kiinduló pontja a Magyar nyelv és szokásrendszer ami génjeinkbe ivódott. Aki figyelmesen hallgatja a beszélgetést talán egy kis szellemi és erköcsi útravalót is kap belőle.

Weboldalukon így mutatják be magukat:

Küldetésünk, hogy segítsünk beteljesíteni a hozzánk jelentkező focisták labdarúgóálmát. Hiszünk benne, hogy a magyar játékosokból is válhatnak világklasszis labdarúgók! Ezért dolgozunk nap mint nap.

Neofutball Csapat, balról jobbra a tagok: Rózant János, Huszti Gergely, Sz Nagy Tamás. Hegyi Dániel

Nemsokára személyesen is meglátogatjuk a csapatot és be fogunk számolni videóban arról milyen tapasztalatokat szereztünk.

Ajánlott Cikkek