Hírek

Női transznemű sportolónak lenni jól kifizetődő

Van az a pénz? Kinek mennyit ér meg a természet törvényeivel dacolni nem tudom, gyanítom azért előbb utóbb a sors kiegyenlíti a számlát. A női sportot úgy látszik teljesen feláldozzák az LMBTQ érzékenyítés oltárán. Azok az emberek akik így juttatnak elismeréshez másokat vajon átérzik ennek a felelősségét? Vajon tiszta szívvel tud valaki úgy örülni a sikerének, hogy így érte el?

Jöjjön ismét egy szép példa a haladó és igazságos Nyugatról, arról, hogy milyen az, ha a woke-idiotizmus nevében ignorálják a biológiát.

A Pennsylvaniai Egyetem egyik fiatal úszója, bizonyos Will Thomas évek óta edzett, versenyzett, és néhány alkalommal nyert is kisebb bajnokságokon. Nem olyan rég azonban Will rájött, hogy ő igazából Lia, ezért egy évet arra szánt, hogy a külseje egy kicsit Liásabb legyen. Az átalakulási időszak után pedig már transzneműként folytatta úszókarrierjét – a nők között.

Ezután természetesen elkezdte sorra megdönteni az addigi rekordokat a női számokban.

https://pennathletics.com/sports/womens-swimming-and-diving/roster/lia-thomas/19456

A legszebb az, amit a Lia nevű „hölgy” nyilatkozott egy újságírói kérdésre:Az, hogy transz vagyok, nem befolyásolta a sportolói képességeimet, és az, hogy folytatni tudom, nagyon kifizetődő.”

Milyen szerencse, hogy nem befolyásolta! Mennyire örülhetnek a nők, hogy egy mentális problémákkal küzdő férfival kell a tudásukat összemérniük.

Kérdéses, hogy innentől van-e még értelme éveket edzeniük a nőknek, ha bármikor megjelenhet egy ilyen LMBTQ-csodacsillag, aki mindannyiukat lesöpri.

888.hu

Ajánlott Cikkek