Hírek

Osváth Zsolt várja a kormányváltást mert gyermeket akar örökbe fogadni – Zsolt a barátaid összehozták kinn megszülheted magad is

Az rtl.hu interjút készített Osváth Zsolttal, a ValóVilág egykori szereplőjével. Osváth többek között kitért arra is, hogy 2022-től első sorban a kormányváltást várja. Mint fogalmazott: „A kormányváltást várom a legjobban, és leginkább attól tartok, hogy ez esetleg nem történik meg. Nem azért, mert utálom Orbán Viktort, hanem mert gyereket szeretnék homoszexuálisként örökbe fogadni. És ez a kormány ezt most gyakorlatilag megtiltotta, miniszteri engedély kell hozzá. Ez a kormány nem annyira bírja a melegeket. Nekem ez a legfőbb indokom a kormányváltásra, vállalom, hogy önzésből kezdtem el így gondolkodni.Hosszú idő óta először gondolom úgy, hogy sikerülhet az ellenzéki győzelem.

Az előválasztás sikere, mozgósító ereje optimistává tett. Azóta nagyon elhiszem, hogy sikerülhet, és teszek is érte. Ha mégsem jön össze, akkor az itthoni vállalkozásaink vezetésére megkeressük a legalkalmasabb embereket, és egy adott ponton külföldre költözünk, hogy ott alapítsunk családot”.

Akit érdekel a linken elolvashatja Zsolt további gondolatait. Mi innen talán csak annyit üzennénk Zsoltnak, hogy a nyugati barátai összehozták talán meg is szülhetné azt a gyereket…odakinn. Nyugaton minden bizonnyal jobb élet várna rájuk, hiszen mint tudjuk itthon diktatúra van ahol senki sem fejtheti ki a véleményét. Mondjuk ez annak fényében érdekes kijelentés, mert hiszen ez a riport is itthon jelent meg, ebben a fene nagy diktatúrában.

Ajánlott Cikkek