Hírek

Rettegnek a németek!

A kitoloncolás felgyorsításának a témája többnyire akkor kerül szóba Németországban, amikor bűncselekmény, gyilkosság történik, és így van ez most is, hiszen a közelmúltban egy szomáliai migráns három nőt ölt meg az utcán, és többeket súlyosan megsebesített. Ez a férfi úgynevezett oltalmazotti státuszban volt, ami azt jelenti, hogy nem jogosult a menedékjogra, viszont ki sem lehet toloncolni az országból – számolt be róla Noll Katalin a közmédia berlini tudósítója.

Borítókép: Bevándorlók (forrás: MTI/EPA/Swen Pförtner)

Egyre erősebbek a hangok a német politikában is, hogy valamit végre tenni kell annak érdekében, hogy ne kelljen rettegniük a németeknek a nagyvárosokban, a tömegközlekedési eszközökön, mert igencsak megszaporodtak a bevándorlók által elkövetett zaklatások, sőt nem egy esetben halállal végződő incidensek is!

A bajor belügyminiszter, Joachim Herrmann, aki arra tette javaslatot, hogy ezt a bizonyos oltalmazotti státuszt kellene felülvizsgálni, és el kellene különíteni azokat a migránsokat, akik bűnözővé váltak. Axel Fischer, a CDU politikusa pedig támogatná az úgynevezett kitoloncolási pontok létrehozását. Németországban ugyanis komoly gond van azokkal a bevándorlókkal, akik valamilyen oknál fogva illegálisan tartózkodnak az országban. Ők jellemzően bűnözőkké válnak…

A liberális pártok képviselői közül többen is felszólaltak, a szabad demokraták (FDP) például azt szorgalmaznák, hogy a menekültügyi eljárásokat nem csak Németország, hanem az egész Európai Unió határain kívül kellene lefolytatni, és csak azokat lenne szabad beengedni Németországba, akik jogosultak a menekültstátuszra. Érdekes, de pár hónappal ezelőtt az ilyen „eretnek” gondolatok okán kígyót-békát kiáltottak a dánokra, de most úgy tűnik, változóban van a helyzet!

Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője arról számolt be, hogy évente 1,2 millió bevándorló érkezik Németországba, közben pedig éves szinten 200.000 német hagyja el az országot, jellemzően azért, mert számura már nem megfelelő a biztonság. Jellemzően nyugdíjasok, akik sokkal inkább veszélyeztetettek. Márpedig, ha a trend így marad, akkor nincs messze az idő, hogy a német nagyvárosokban többségbe kerüljenek a bevándorló gyökerekkel rendelkezők…

Ennek pedig látjuk, hogy mi a vége; Franciaországban egyes városi negyedekben máris a saját törvényeik szerint élnek azok a bevándorlók, akik egy kicsit sem hajlandók az európai normákhoz közelíteni!

forrás: hirado.hu

Ajánlott Cikkek