Hírek

“Szalonnáciból” ellenzéki igazság lovagja – Amerikai népszava Jakab Pétert méltatja

Van annak egy szolid bája amikor a Bartus László nevével fémjelzett amerikai népszava heroizálja a nemrég még álltaluk minimum „szalonnácinak” aposztrofált jobbik frakcióvezetőjét amikor az az állítólag demokratikusan előválasztott Márki-Zayt-t az ellenzék közös jelöltjét kiosztja.

Jakab Péter alaposan helyretette Márki-Zay-t, akinek még a jelszavát is elutasította A cikkben mint a borsodi „Rózsa Sándor” igazságosztót ábrázolja a krumpliügyekben igen aktív politikust, aki a többi ellenzékivel együtt azzal veteti magát észre, hogy rendkívül primitív módon közbe kiabálásokkal zavarja meg az országgyűlési hozzászólásokat.

Mintha Bartus úrék elfelejtették volna azt a retorikát amit az egykor igen szélső jobboldali párttal szemben használtak írásaikban Vona Gábor elnöksége idején. Hogyan lehet most ostorával rendet tenni akaró igazság lovagja Jabab Péter ? Sajnos úgy , hogy a valamikor szebb és nemzetibb napokat megélő párt annak a zsoldjába állt akinek aminek eltörlésére életre hívták, az előző rendszer utódpártjainak kiszorítására a hatalomból.

Bartuséktól nem áll messze a szelek irányának követése, mint ahogy sajnálattal látjuk az egykor volt önmagát nemzetinek mondó Jobbik vezértől sem a gumigerinc. Jakab és pártja az elveket hatalomvágyra, a Szent Koronára tett esküt önmaguk teljes feladására cserélés szimbólumai lettek.

Ajánlott Cikkek