Délvidék Foci Sport

Szőke Adrián – Győztes gól a holland élvonalban!

A Heracles Almelo a magyar válogatott kerettag Szőke Adrián góljával 1-0-ra győzött az FC Groningen otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szerdai játéknapján.

A zentai születésű magyar válogatott kerettag igaz, hogy még nem tudott bemutatkozni a pályán a Nemzeti Tizenegyben, de máris látszik, hogy a 22 éves játékos a jövőben akár meghatározó tagja is lehet nemzeti együttesünknek!

A klubhonlap tájékoztatása szerint játékosunk a 75. percben lépett pályára, és ha már ott volt, megszerezte a találkozó egyetlen gólját, ezzel pedig a győzelmet csapata számára!

https://twitter.com/i/status/1341846845761449984

Nem ez volt jelenlegi klubjában az első gólja – nem véletlenül figyelt fel rá Rossi mester! -, október 28-én a holland kupában már betalált ellenfele kapujába a Heracles színeiben. Akkor a másodosztályú SC Telstar volt az ellenfél, de most egy szinttel (ha nem többel!) feljebb lépett – ahogy csapata is, hiszen ezzel a győzelemmel nagy lépést tettek a középmezőnyben.

Márpedig gól nélkül nem megy… Igen, a továbbiakban Szőke Adriánnak termelnie kell a gólokat, mert csapata bántóan kevés gólt szerez, ugyanis az eddigi 14 meccsen mindössze 15 találatra futotta, miközben 24 bekapott gólt jegyeznek a klub neve mellett…

A korábban a Köln ifjúsági, illetve második csapatában játszó válogatottunk mindössze fél éve érkezett jelenlegi klubjához, ahol még bizonyítania kell, hiszen

érkezése óta lejátszott 22 meccsén ez volt a második találata, de most bizton állíthatjuk, hogy elindult a jó úton, és posztriválisa, Sinan Bakis (török-német) ebben a kiírásban még egyetlen gólt sem szerzett!

HAJRÁ ADRIÁN!!!

Ajánlott Cikkek