Hírek Videók

„Sztálin-orgonák” Mar’inka mellett a DPM területéről

Grad, azaz jégeső. De ez nem a vetést veri el, hanem mindent, ami az útjába kerül. Videón, ahogy a Donyecki Népköztársaság (DPR) tüzérsége tüzet nyit az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) állásaira Maryinka város közelében. Valentin Trusnyin, az „Izvesztyija” tévécsatorna tudósítója április 5-én, kedden filmre vette a „Grad” rakétarendszer bevetését az ukrán hadsereg ellen.

Borítóképen: A Nyugati Katonai Körzet motoros puskás egységeinek ezredharcászati ​​gyakorlata a Mulino gyakorlótéren (Nyizsnyij Novgorod régió) található Harci Kiképző Központ (forrás: Mil.ru via commons.wikimedia.org, szerző: Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma, licenc: CC BY 4.0) A kép illusztráció

„Megérkeztek a célkoordináták, a tüzérek elvégezték a dolgukat, most kezdődik a munka. És amíg ez a belövés tart, a katonák pihenőt kapnak a fronton, mert ekkor az ellenség a lövészárokba, a pincékbe zsúfolódik, és nem lőhet sem katonaságunkra, sem civilekre a Donbászon” – mondta Valentin Trusnyin, az „Izvesztyija” tévécsatorna tudósítója.

Ez nem éppen kis tűzerő a három egységtől… A felvételek „csak” a kilövést mutatják, de utánajártunk, és találtunk olyan videót is, ahol állítólag a becsapódásokat láthatjuk (sajnos ezt csak hivatkozásként tudjuk megosztani, a feltöltő letiltotta a beágyzást…):

https://youtu.be/McnraFrV-fU

Minden bizonnyal ezeket a fegyvereket, és azok hatását látjuk az előző videókon:

BM-21 Grad – orosz 122 mm-es rakétavető

Sajnos a háború ilyen. SOHA nem lett volna szabad eljutni ide, és SOHA nem lett volna szabad elhinni, hogy Oroszország nem váltja be fenyegetéseit, mert hosszú évek óta nem hallgatja meg őket a nyugati világ!

Ajánlott Cikkek