Hírek Vélemény-cikkeink

Templom legyakva, tüntetni meg fontos!

A kijárási korlátozások ellenére is kemény partisorozattal búcsúztatták 2020-at Essexben. a több mint ötszáz éves All Saint Churchben volt, ahol megtippelni is nehéz, mennyien gyűlhettek össze. Az essexi rendőrség a Facebook-oldalán több száz résztvevőről ír, aki a szemetét otthagyta a templomban… A következő napon 17 embert tartóztatott le a londoni rendőrség egy tüntetésen, amelyet a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozások ellen szerveztek a brit fővárosban.

Az, hogy bárkinek (!!!) eszébe jut egy ötszáz éves templomban partit szervezni, beteg elmére vall, de hogy az elborult senkik ezt éppen most csinálták meg, az már felér egy népirtásra tett kísérlettel! Ne feledjük, Angliában szupergyorsan terjed a szuperfertőző koronavírus-mutáns, és szombaton már 57.000 fölé emelkedett a napi fertőzésszám!

Nem éppen feszület, bár áll…

A templom meggyalázása nem elég, a szigetország úgy tűnik, végképp megkergült… Londonban tüntetnek a korlátozások ellen, miközben az egyedüli megoldás az érintkezések számának csökkentése. Mi ez az öngyilkos tempó? A „szabadon élni” eszméjéből hogyan lett „szabadon halni”??? Ráadásul ez a szuicid banda leginkább nem is önmagára veszélyes, hanem arra a – reméljük! – többségre, ami/aki a valódi társadalmi felelősségvállalás okán betartja a szabályokat.

Már csak egy dolog nem világos; miért volt tiltott a dohányzás, vagy a templom felgyújtása???

Ajánlott Cikkek