Foci Hírek Sport

Térdvédőt vitt a fiatal politikus Fodor Máté a DK-s polgármesternek a kényelmes térdeléshez

Nem szoktunk magyar aktuálpolitikával foglalkozni ,de az Magyar Ír mérkőzés kapcsán történtek olyan megnyilatkozások az ellenzék részéről, hogy nem találtunk szavakat. A mérkőzést megtekintő magyar szurkolók kifütyülték a BLM szimbolizáló térdeplést . Nem az Ír válogatottat hanem azt a nyomásgyakorlást illették kritikával a szurkolók amik nem valók futballpályára. Az UEFA és a FIFA nem tűri a futballpályákon a politikai állásfoglalásokat. A Magyar szurkolók kaptak már búntetést Trianon miatt, pedig az valljuk be sokkal de sokkal fontosabb és valós probléma mint ez a jelenlegi.

Borítókép és fotók Fodor Máté facebook oldala

Innentől viszont már szó szerint idézzük Fodor Máté facebook olalát.

A kedd esti barátságos mérkőzés előtt az ír válogatott letérdepelt, a magyar focisták – az MLSZ döntésének megfelelően – nem. A külföldről importált identitáspolitikai gesztus elmaradása kapcsán Niedermüller Péter VII. kerületi polgármester azt írta: „Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni…”Ma egy térdvédőt vittem az erzsébetvárosi polgármesteri hivatalba a Polgári Válasz önkormányzati képviselőjeként.

Ha Niedermüller Péter ezért tagadja meg a saját nemzetét, akkor ebben kedvére térdepelhet addig, ameddig egyszer majd talán nem szégyelli, hogy magyar. A DK-s polgármesternek arra sem ártana emlékeznie, hogy magyar emberek szavazatainak köszönhetően, magyar emberek bizalmából állhat Erzsébetváros élén. Ha valóban úgy érzi, hogy jobb írnek lenni, akkor váltson pozíciót: pályázza meg az egyik dublini, vagy belfasti kerület polgármesteri tisztségét! Bár ott aligha futna be hosszú politikai karriert, ha így beszélne a saját választóiról.

Eddig az idézet. Mi a magunk részéről gratulálunk az akcióhoz!

Ajánlott Cikkek