Hírek

Timmermans, a demagóg…

Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke Brüsszelben kijelentette, hogy az európaiak azzal segíthetnek a Vlagyimir Putyin elleni harcban, ha lejjebb kapcsolják a fűtést otthonaikban – írták a TheGuardian.com cikkében.

Borítóképen: Frans Timmermans (forrás: Frans Timmermans (Hollandia) – az európai zöld megállapodás ügyvezető alelnökjelöltje – meghallgatása via commons.wikimedia.org, szerző: Európai Parlament , licenc: CC BY 4.0)

A Guardian cikke szerint Timmermans úgy fogalmazott, hogy „…ez nehéz. Átkozottul nehéz, de lehetséges. Meg tudjuk csinálni, és gyorsan meg tudjuk csinálni”.

„Csak bátorságra és keménységre van szükségünk, hogy elérjük ezt a célt. Ha valaha is volt idő erre, akkor az most van. Az, hogy mennyi energiát fogyasztunk el, a mi döntéseink határozzák meg, hogy mennyire vagyunk erősek az Oroszországgal szembeni reakcióinkban” – tette hozzá az Európai Bizottság alelnöke.

A hír forrása: hirado.hu

Eddig a hír, most pedig jön a véleményünk…

Nyugodt lehet Timmermans úr, az emberek lejjebb kapcsolják a fűtést otthonaikban, de nem ám azért, mert a nagy gonosz orosz medvét akarják ezzel fojtogatni, hanem mert már nincs pénzük arra, hogy a rohadék fenyegetéseitek, és szankcióitok miatt az egekbe szökött energia-árakat megfizessék!

Szóval nyugodt lehet, sikerülni fog…

Ajánlott Cikkek