Hírek

Tordai Bencének nem szóltak , hogy januárban általában hideg van?

Az ellenzéki politikusok még ma és holnap gyűjtenek aláírást a népszavazásukhoz. Szél hideg miegyebek meg különben is azorbán… Vajon összegyűlt már a 200.000?

Mint közölték, már csak péntekig hajlandóak fagyoskodni a hidegben és nem szenvedtetik tovább az aktivistáikat. Ráadásul a legtöbb aláírásgyűjtő helyszín már csak hétfőn vagy kedden tart nyitva.

Ezért a baloldal politikusai még egy utolsó rohamot indítottak a közösségi oldalaikon, és igyekeznek még rábírni az embereket egy érdektelen ügyek melletti részvételre.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa is a Széll Kálmán térről jelentkezett be, amelyen rögtön meg is fejtette, hogy miért nem sikerült az ellenzéknek összeszednie egy teljes hónapon át a minimális, vagyis a 200 ezer szignót.

Persze, hogy ők nem rontottak el semmit! Közölte, hogy „csúnya, randa, hűvös, szeles idő van”, és ezért vannak nagyon kevesen kint a Széll Kálmán téren.Talán ideje lenne az ellenzéknek szólni, hogy még január 17-e van, így a hideg időjárás annyira talán nem meglepő.

Azonban őket ez annyira nem érdekli, aktivistáik egészségét nem féltve kiküldik őket fagyoskodni a hidegbe. Tordai is úgy fogalmazott: „egy percre se hagyják abba a gyűjtést”.

A videóüzenetéből kiderült, hogy már kizárólag ma és holnap hajlandóak bohóckodni még az aláírásgyűjtéssel, vélhetően rájöhettek hogy totális égés az egész népszavazási kezdeményezésük.

forrás: 888.hu

Ajánlott Cikkek