Foci Hírek Magyarság Sport

Történelmi siker Bukarestben, FCSB – Sepsi OSK 1:2

Történelmi sikert aratott a Sepsi OSK. A háromszéki csapat először győzte le idegenben az FCSB gárdáját. A jó iramú de feszültségektől sem mentes mérkőzésen mindkétszer a Sepsi szerezte meg a vezetést, amit másodszorra a bukarestiek már nem tudtak kiegyenlíteni.

A vezetést a vendégek egy igen hosszú támadássorozat végén szerezték meg – a hazaiaknak kétszer is fel kellett volna szabadítaniuk – Ninaj ívelt be, a védő nélkül érkező Petrila közelről befejelte (0–1. Az egyenlítés egy labdaszerzés utáni gyors támadásból szerezte meg az ellenfél játékosa Popescu. 1-1

A 75. percben ritka jelente játszódott le a Sepsi kapuja előtt. A játékvezető Colțescu először úgy ítélte meg hogy a Sepsi hálóőre Niczuly 11-est érően szabálytalankodott majd visszavonta ítéletét és sárga lapot adott műesésért Tănasenak.

Majd a 82 percben egy szöglet utáni szerezte meg a győzelmet jelentő találatot Mitrea. Ezzel a győzelemmel megszerezte az első győzelmét a rájátszásban Grozavu csapata és fennállása óta először sikerült legyőzni idgenben az FCSB gárdáját. 1-2

Labdarúgó 1. Liga, felsőházi rájátszás, 3. forduló: FCSB–Sepsi OSK 1–2 (0–1). Marin Anastasovici Stadion, Giurgiu, vezette: Colţescu Sebastian (Craiova). Gólszerzők: Octavian Popescu (68.), illetve Claudiu Petrila (28.), Bogdan Mitrea (81.). FCSB: Vlad – Crețu, Haruț (Cristea, 46.), Miron, Panțîru (Radunovic, 33.) – Ov. Popescu, Șut, Oaidă (Vînă, 46.) – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu. Edző: Anton Petrea. Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea – Petrila (Nouvier, 69.), Păun, Vașvari (Kovács, 87.), Ninaj (Eder, 69.), Ștefan – Safranko, Golofca (Aganovic, 82.). Edző: Leo Grozavu.

Ajánlott Cikkek