Vélemény

Transznemű gumicsont

Nekem most jutott tudomásomra, hogy Amerikában ha iskolába jár valaki akkor azt a mellékhelységet használja amelyik közelebb van hozzá. Az mindegy hogy női vagy férfi van e rá kiírva…Oh bocsánat nincs is kiírva mert a transzneműeket sértjük vele, ha meg nem szivárványszínnel akkor meg a különböző bőrszínű diákok bármelyikét amelyikkel éppen nincs. Jó ez utóbbi nem komoly, de a többi igen. A szabad WC választáshoz csak arról kell nyilatkozni, hogy éppen milyen neműnek érzi magát a delikvens, és nem számít milyen neműként született.

Húúú de zavaros ugye? Donald Trump volt amerikai elnök kormánya 2017-ben vonta vissza azokat a jogilag nem kötelező érvényű szövetségi rendeleteket, amelyekkel elődje, Barack Obama kormánya lehetővé tette, hogy a transznemű diákok az állami iskolákban a nemi identitásuknak megfelelő mosdót és öltözőt használják. Az Obama-kormányzat akkor kilátásba helyezte, hogy megvonják a szövetségi anyagi támogatást azoktól az állami oktatási intézményektől, amelyek nem a rendeletnek megfelelően járnak el. A washingtoni igazságügyi és oktatási tárca 2017-ben azzal indokolta a rendelet visszavonását, hogy az zavart okozott, és számos per indult amiatt, hogy miként kell őket pontosan alkalmazni.

Namost ezt a törvényt az új kormányzat visszahozta amit most Tennesse állam törvényhozása megint eltöröltetne mert akkora zavart okoz, hogy az már zavarja egy egy iskola működését. Amikor először olvastam azt hittem valami ostoba amerikai vígjáték forgatókönyve, de nem. Ez az igazság.

Lehet ez megint csak egy gumicsont amin el lehet rágcsálódni,el lehet röhögcsélni vagy legyinteni, hogy ” Áhhh hülyék ezek nem kell foglalkozni velük, hozzánk úgy sem jut el ilyen idiótaság”! Meg ki akar magára cimkéket , hogy homofób meg rasszista. Csak egyet felejt el mindenki. Ott is egy szoborállítással kezdődött minden, ami nevezetesen egy a Brüsszel központjában álló pisilő kisfiú rózsaszín másolata volt.

Ajánlott Cikkek