Hírek

Tucker Carlson szörnyen gyáva despotának nevezte a kanadai miniszterelnököt

A konzervatív műsorvezető aki nemrég hazánkban is járt azzal vádolta Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt, hogy „elbújt” a tiltakozó kamionosok elől.

borítókép : creativecommons.org/ Tucker Carlson / CC BY-SA 2.0

A Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson kifogásolta Justin Trudeau kanadai miniszterelnök hozzáállását az ország oltási rendszere ellen tiltakozó kamionosokhoz, és „gyáva despotának” nevezte.

„Észrevetted valaha, hogy a nyugati világ szinte valamennyi országának, különösen az angol nyelvű nyugati világnak a vezetői mind egyformák? – mondta Carlson a Fox News című műsorában hétfő este. „Mind neoliberálisnak nevezzük őket. Mind gyengék és szörnyen gyávák.”

„És nincs félelmetesebb despota a világon, mint a kanadai Justin Trudeau” – tette hozzá az amerikai konzervatív műsorvezető, azzal vádolva Trudeau-t, hogy Kanadát „kérlelhetetlen börtönálammá változtatta”. 

Carlson belevágott a miniszterelnök válaszába az országot megrengető kamionos tiltakozásra adott beszéde közben . 
Az úgynevezett Freedom Convoy-ból ezrek ereszkedtek le szombaton Kanada fővárosába, Ottawába, ahol három napon keresztül tiltakoztak, és az országok közötti oltási szabályok és a járványhoz kapcsolódó egyéb korlátozások megszüntetését követelték.  

teljes cikk itt olvasható

Ajánlott Cikkek