Hírek

Úgy látszik Niedermüller Péter mélyaltatásban volt mostanában

Nidermüller megint akkorát gurított, hogy egyszerűen nem tudunk elmenni mellette szó nélkül.

Niedermüller Péter szerint „morálisan tarthatatlan” a határkerítés. 

Hétfő reggel az ATV Start című műsorának vendégei Hajnal Miklós (elnökségi tag, Momentum) és Niedermüller Péter (polgármester, Erzsébetváros, DK) voltak. A műsorban többek között a migrációról is szó esett, a DK-s polgármester szerint a kormány szembe megy mindazzal, amit Európa jelentett a humanizmussal, a szolidaritással, a toleranciával, a befogadással.

Hozzátette, szerinte „ahogy ez a kormány 2015 óta ezt a politikát csinálja, ez szembe megy mindazzal, amit Európa jelentett a humanizmussal, a szolidaritással, a toleranciával, a befogadással. Erre utalt Gyurcsány Ferenc, és ebben abszolút igaza van.”

Egyszerűen nem tudjuk eldönteni , hogy a polgármester úr milyen látás vagy halláskárosodában szenved, vagy az értelmi képességei behatároltak, vagy drága főnöke becsavarta a fejét egy alufóliaturbánba, vagy esetleg lefagyasztva tölti hétköznapjait, és úgy megy el nyilatkozni, hogy van neki is egy külön bejáratú Péterfi Judittja aki hipnotikus úton a fejébe táplálja az aznapra szánt bölcselleteket.

Polgármester úr! Az ön álltal bírált kerítést már Európa más országai is építik országuk védelmében. Nem tudom látta e a híradásokat, hogy “bezzegnyugaton” milyen összecsapások vannak nap mint nap a bevándorlókkal, akik képtelenek beilleszkedni mert más társadalmi rendszerben szocializálódtak, amiben nem mellesleg azt tanulják, hogy ön is illetve minden európai fehér ember alsóbbrendű lény. Amikor pedig nyilatkozik ne kapkodjon a sliccéhez mert nincs az kigombolódva, nem ezért röhögik ki az állampolgárok amikor meglátják, hanem azért mert hülységeket beszél.

Ajánlott Cikkek