Hírek

Újabb csapás a Bayraktar TB2-es drónnal!

Ezúttal egy komplett üzemanyag-szállító szerelvény az áldozat… Úgy tűnik, hogy a Törökországtól kapott drónok igen jól vizsgáznak élesben. A felvétel hitelességét nem kérdőjelezzük meg, de jelezzük, hogy a drónok korábban más hadszíntereken bevetésre kerültek, így a „Múzeumi Hírek” nevű felhasználó (csatorna?) által közölt felvételeket illik a helyén kezelni.

Borítóképen: Törökországban gyártott Bayraktar TB2 fegyveres pilóta nélküli légi jármű (forrás: armyinform.com.ua via commons.wikimedia.org, szerző: Army.com.ua, licenc: CC BY 4.0)

A szöveg ennyi a videóhoz:

A török ​​gyártmányú Bayraktar TB2 pilóta nélküli légijármű semlegesítette az oroszországi ellátó katonai üzemanyagszállító egységet.

Nekünk nem igazán életszerű, hogy ukrán területen vonatokon szállítsák az üzemanyagot (de nem zárnánk ki), ugyanakkor azt is jeleznünk kell, hogy ha történnek ilyen – nyilván védekező célzatú! – támadások, akkor azok azért szintén sok polgári áldozattal járhatnak. Egy ilyen szerelvény berobbantása ugyanis nem csak a közvetlen közelben életveszélyes!

Mi mindenesetre közreadtuk, aztán majd kiderül, vagy sem, hogy hiteles az információ, vagy sem.

Korábbi cikkünk egy hasonló támadásról:

Ajánlott Cikkek