Hírek

Ukrajnában látták, hogy egyes országok kifáradtak az Oroszország elleni szankciók miatt

Kuleba ukrán külügyminiszter bejelentette, hogy számos ország szeretné elkerülni az Oroszország elleni újabb szankciókat

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter azt mondta, hogy egyes országokban fáradtságot tapasztal az oroszellenes szankciók miatt. Ezt a véleményét a TVN24 lengyel tévécsatorna adásában fejtette ki

Kuleba pontosította, hogy ezen országok között nincs Lengyelország, amely szerinte “élen jár az Oroszországra nehezedő nyomás fokozódásában”. Ugyanakkor megjegyezte, hogy más országokban el akarják kerülni a további szankciókat, amelyek az orosz gazdaságot sújthatják és nyomást gyakorolhatnak rá.

„Azon dolgozunk, hogy leküzdjük ezt a fáradtságot, hogy elmagyarázzuk nekik, hogy az ukránok hálásak mindenért, amit a szankciók terén tettek, de amíg a háború tart, még többet kell tenni” – tette hozzá az ukrán külügyminisztérium vezetője. .

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök korábban azt követelte a Nyugattól, hogy erősítsék meg az Oroszország elleni szankciókat. Különösen azt kérte, hogy az orosz hajókat ne engedjék be a nemzetközi kikötőkbe, és hagyjanak fel minden üzlettel Moszkvával .

Sokadszorra kérdezzük mint az EU polgárai mi a búbánatos…sz közünk van nekünk ehhez a háborúhoz.? Miért nekünk kell viselni a költségeit két olyan ország háborújának akikkel sem politikai sem katonai szövetségben nem állunk? Milyen jogon szólítgatják fel országunk demokratikusan megválasztott elnökét bármire is? Azon kívül nem értjük, hogy az EU komplett vezetése miért tart minket fekete…nek azért mert nem kívánjuk gyermekeinket egy húsdarálóba beküldeni? Nem elég az, hogy erőn felül segítjük azokat akik a háború elöl menekülnek :lakással étellel gyógyszerrel, mindezt úgy hogy az EU jóemberkedő urai még a nekünk járó illetményeket sem fizeti ki? Sok kérdésünk lenne még de a kedves olvasó is minden bizonnyal ugyanígy van ezzel.

Ajánlott Cikkek