Hírek

Ukrán félelmek: Az SZBU terrorellenes gyakorlatot tart Kárpátalján

Úgy tűnik, hogy Kárpátalján, különösen a magyarlakta területeken az ukrán vezetés terrorcselekményektől tart. Hihetetlen ez az érzékenység… mintha csak északi szomszédunk, ahol egyenesen magyar támadásról delirálnak! Igen, tudják ők, hogy bűnösök, és tudják, hogy bizony a Felvidéken is és Kárpátalján is elnyomják a magyarságot! A bevezető után a KárpátInfo.net cikkét osztjuk meg.

Borítóképen: A vár romjai. Huszt, 1841 (forrás: http://www.fortepan.hu/_photo/download/fortepan_11428.jpg via commons.wikimedia.org, szerző: FOTÓ: Fortepan — ID 6086 : Adományozó/Adományozó: Gyöngyi, licenc: CC BY-SA 3.0)

forrás: KárpátInfo.net

2022. február 15-17. között az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) terrorellenes gyakorlatokat tart Kárpátalján.

A SZBU tájékoztatása szerint

a terrorellenes gyakorlatra a Munkácsi és a Beregszászi járásokban kerül sor.

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat arra kéri az állampolgárokat, hogy legyenek megértőek az esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatban, és megfelelően reagáljanak a rendfenntartók jogszerű intézkedéseire, követeléseire.

Tartsák maguknál személyazonosító okmányaikat.

A gyakorlatokat a lehető legélethűbben, speciális felszerelések és fegyverek használatával tartják meg. Egyes területeken az emberek és a járművek mozgásának ideiglenes korlátozására, a személyazonosító okmányok ellenőrzésére, az autók átvizsgálására is sor kerülhet.

Ajánlott Cikkek