Hírek

Vágó István kevesli az apanázst!

Hát van az úgy, hogy a „Legyen ön is milliomos” valamikori műsorvezetője elégedetlen az ellátmánnyal, de hát van az úgy, hogy az ember nem jól dönt. Elsőre jónak tűnik a meló, aztán kiderül, hogy nincs benne annyi, amennyit ígértek… De miért kell ezért másba beleszállni? Nem is érdekes, minden esetre Nagy Feróra irigy a volt műsorvezető, és ennek hangot is ad!

A Kossuth-díjas rockert emiatt több kritika is érte már az elmúlt időszakban azért, mert a Fidesz egyik leghangosabb támogatója. A Magyarország élőben című műsornak adott interjújában beszélt erről is bővebben, melybe a népszerű kvízmestert, Vágó Istvánt is megemlítette:

„Én soha nem fogom azt írni akár egy Vágó Istvánnak, hogy talpnyalója Gyurcsánnyak, ha ő szereti, akkor igen, képviselje azt a vonalat, én pedig hadd képviseljem saját vonalamat.”

Nem igazán érthető, hogy ebben mi a kifogásolnivaló, hiszen Feró arról beszél, hogy mindenki a maga belátása szerint cselekedjen.

Ehhez képest Vágó István valamiért felkapta a vizet, és közösségi oldalán így reagált:

„Azért a hatalom talpnyalása jobban fizet, mint a kirekesztetteké, lássuk be…”

Csak három gondolat (inkább kérdés):

  • Ezek szerint Vágó István a kirekesztetteket képviseli, de nincs benne túl nagy üzlet. (mennyiben tartozik ez Nagy Feróra?)
  • Amikor Nagy Feró a kirekesztetteket képviselte, akkor talán nem éppen azok ellen harcolt, akiket ma Vágó István képvisel? (és persze rosszul fizetnek…)
  • Vágó úr! Miért képvisel valamit, amit rosszul fizetnek, ha ez problémát okoz? Tényleg képvisel valamit, vagy a pénz a fontosabb?

Mindezek mellett meg kell jegyezni, hogy semmi értelme az ilyen típusú vitának, mert amikor személyes szintre terelődik egy „beszélgetés”, akkor még nem feltétlenül van probléma, hiszen személyek vitáznak, de amikor a minősítés egyben vélemény is, akkor már komolyabb problémák vannak…

Ugye, Vágó úr?

Ajánlott Cikkek