Hírek

Valami bűzlik Dániában… A belügyminiszter kitálal!

Kaare Dybvad Bek alaposan rácáfolt az európai fősodor állításaira! Pedig ő maga szociáldemokrata, így az lenne a feladata, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, na meg Ylva Johansson belügyi biztos őrültségeit felerősítve kürtöljék szét a világban; Európa tárt karokkal vár mindenkit, aki csak jönni akar, és persze Európának mindennél nagyobb szüksége van a bevándorlókra! Ez minimum tévedés, ha nem rosszabb…

Borítóképen: Kaare Dybvad Bek (Forrás: Facebook)

„Valóban igaz, hogy ma nem lennénk kormányon, ha nem formáltuk volna újjá a migrációs politikát. Hasonló fejleményeket látunk Norvégiában és Svédországban is.”

A belügyminiszter arra gondolt, hogy országa a ’80-as években igen laza bevándorláspolitikát folytatott, de fokozatosan szigorított, ugyanis felismerték, hogy a lakosságszámhoz mérten túl sok bevándorló érkezett. Ez közel sem jelenti azt, hogy ma Dániába nem lehet bevándorolni, de azt igen, hogy a bevezetőben említett Bizottság, illetve annak tagjainak totálisan nyitott Európájához mérten szigorúbb. A dánok meg is kapják ezért rendszeresen a magukét…

„Több közép- és kelet-európai ország szintén szigorúbb nálunk. Erre talán azt mondja, hogy a lengyel vagy a magyar kormány autokrata, és rossz utat választott. Ugyanakkor szerintem ez túl egyszerű gondolkodás.”

Az bizony. De – mint tudjuk – az Európai Bizottság, na meg a „haladók” szögegyszerű üzenetekkel operálnak, olyanokkal, mint hogy Európa munkaerő gondjaira az egyedüli megoldás a migráció további fokozása. Ez már több, mint tévedés!

Kaare Dybvad Bek az 1983-ben bevezetett, meglehetősen laza szabályozás következményeit így foglalja össze:

„Ez fatális eredménnyel járt: magas munkanélküliség, bűnözés, nagyon alacsony fokú integráció a társadalmunkba és az oktatási rendszerünkbe.”

A probléma azonban nem „csak” ez volt, hanem az, hogy a városokban felépített, relatív olcsó házakba költöztetett bevándorlók lassan többségbe kerültek az őslakosokkal szemben, és ezekbe a városrészekbe „szorulva” nem kellett beilleszkedniük a társadalomba. Ez pedig odáig vezetett, hogy kialakultak a „No go” zónák…

„A dán kormány célja, hogy 2030-ig tovább csökkentsék – mintegy 30 százalékra – a nem nyugati származásúak arányát ezekben a negyedekben.”

Ott tartunk tehát, hogy a legmagasabb szinten kell beavatkozni, különben előbb kialakul egy (vagy több) párhuzamos táradalom, majd ez (vagy ezek) egész egyszerűen átveszik az irányítást.

Ezt persze Brüsszelből nem látni, legalábbis Brüsszel azon részéből, ahol az Európai Bizottság tagjai megfordulnak. Mert az biztos, hogy nem látogatnak el olyan zónákba, ahova senkinek nem tanácsos belépnie európai őslakosként!

És ami a lényeg,az most következik! Figyelem, nem csak a pénzről van szó, hanem arról, ami Európa egyik legnagyobb vívmánya volt, az az erős szociális háló, amit éppen mostanság rombol le a bevándorlók tömege!

„Nem engedhetjük meg magunknak a nagy adóinkat és szociális juttatásainkat, ha mindenki, aki Dániába szeretne jönni, egyszerűen itt maradhat.”

Magyarul; ha tovább fokozódik a bevándorlás, az európai értékek olyan mértékben sérülnek, hogy ez egyenes utat jelent az európaiság, az európai értékek (amire pedig az Európai Bizottság oly sokat hivatkozi…) megsemmisüléséhez! Tényleg nem a pénz a lényeg, hanem az, hogy a pénz működteti mindazt, amit mi európai gazdaságnak, életszínvonalnak, közbiztonságnak, oktatásnak és egészségügynek, tehát az európai polgár identitása részének tekintünk.

Az meg megint megérne egy misét, hogy Európa vezetői csakis ezt a fajta identitást ismerik, szerintük ugyanis a nemzetiidentitás olyan, ami nem is létezik, csak a szélsőjobb ordas gondolataiban…

És igen, a második kerületi villában is tisztában kellene lenni a következőkkel:

„Szociáldemokrataként mindig tudatában kellene lennünk annak, hogy nem a jól kereső, jó környéken élő emberek szenvednek a kontroll nélküli migrációtól, hanem a munkásrétegek.”

Hát ennyit arról, hogy az Európai Bizottság, na meg a „haladók” mennyire hasznosak a társadalom számára…

Az úgynevezett haladók hasznosságáról pedig elég csak a New York-i példát felhozni; George Floyd rendőri intézkedés közbeni halála hatására az Egyesült Államokban a „haladók” nyomására csökkentették a rendőrségnek, illetve a bűnüldözésre szánt összegeket. Mi lett az eredmény? a gyilkosságok száma drámaian megemelkedett!

És láss csodát, New Yorkban a polgármesterválasztást az egykori rendőrfőnök Eric Adams nyerte, aki a törvény és rend helyreállítását ígérte…

Úgy áll a helyzet, hogy egyre másra buknak meg azok a hagymázas „eszmék” (nem eszmék azok, csak kollektív tévelygések az irracionalitás erdejében), ezért jönnek mindig újabb, és egyre elképesztőbb vadságok. Valahogy fenn kell tartani a látszatát annak, hogy ezek a „haladó” eszmék szólnak valamiről…

Mi pedig köszönjük a dán belügyminiszternek, hogy képes kiemelkedni abból a szellemi pöcegödörből, amibe Nyugat-Európaegyre mélyebbre süllyed.

Ajánlott Cikkek