Hírek

Vitalij Milonov Állami Duma-helyettes minden oroszországi melegklub bezárására szólított fel

Vitalij Milonov , az Állami Duma képviselője az összes oroszországi melegklub bezárását sürgette, és helyette fagylaltpontokat nyitnak meg a gyerekek számára. Szavait a „Moszkva beszél” rádióállomás idézi .

Így reagált a parlamenti képviselő arra a hírre , hogy nemrég egy transznemű LMBT zászlóval énekelte az orosz himnuszt Jekatyerinburg egyik klubjában .

„A transzvesztitáknak mind pszichiátriai kórházakba nem melegklubokba kellene menniük, persze mindent be kell zárni, a melegklubok helyett gyerekfagylaltozókat kell nyitni, a normális kapcsolatok abnormálisak feletti győzelmének szimbólumaként” – vélekedik Milonov. Szerinte a „pszichiátriai hatóságoknak” kellene foglalkozniuk a transzvesztitákkal, az ilyen embereket erőszakkal kell kezelni.

Milonov többször is felszólalt az LMBT emberek ellen. Konkrétan kijelentette , hogy a melegek sterilizálása és speciális menhelyeken való tartása, akárcsak a macskák esetében, a homoszexualitás társadalomban való terjedése elleni küzdelem egyik módja. Erre azt tanácsolták neki, hogy figyeljen a nyelvére és olvassa el az alkotmányt. Szavait nyilvános felhívásnak tekintették a törvény megszegésére.

Milonov ráadásul nem csak az LMBT emberekért aggódik. Az őrültség jeleit is látta a gyermektelen emberek között, felajánlotta, hogy megbírságolja Szentpétervár lakosait, mert meztelen felsőtesttel jelennek meg nyilvános helyeken, és tévéműsort hoz létre “az obskurantizmus ellen”. Milonov emellett úgy véli, hogy az iskoláslányoknak meg kell tiltani a hajfestést.

Ajánlott Cikkek